Αρχική

Προσωπικό

Δημοσιεύσεις

Έρευνα και Μελέτες

Μαθήματα

Σύνδεσμοι

Όχι μόνο Aσφάλεια

Βιβλιοθήκη Ασφάλειας

8

Όσοι είναι ανίκανοι να αντιληφθούν τους κινδύνους που συνεπάγεται η χρήση όπλων, είναι εξίσου ανίκανοι να κατανοήσουν τον τρόπο με τον οποίο οφείλουν να τα χρησιμοποιούν.

Sun Tzu

Προς: Προπτυχιακούς Φοιτητές ΟΠΑ "Ανάρτηση εργασίας για την εξέταση Σεπτεμβρίου του μαθήματος Ασφάλειας Πληροφοριακών Συστημάτων"
 
Έχει αναρτηθεί η εργασία της εξεταστικής Σεπτεμβρίου στην σελίδα του μαθήματος Ασφάλειας Πληροφοριακών Συστημάτων. Όσοι επί πτυχίω φοιτητές (δηλαδή όσοι είναι πάνω από 8ο εξάμηνο) θέλουν να εξεταστούν στην ερχόμενη εξεταστική Σεπτεμβρίου, πρέπει να πάρουν προβιβάσιμο βαθμό στην νέα εργασία.
 
Η εργασία αυτή θα εκπονηθεί σε ομάδες των δύο ατόμων και πρέπει να αποσταλεί με email στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. το αργότερο μέχρι 25 Ιουλίου 2017, 09:00 πμ.

Προς: Προπτυχιακούς Φοιτητές ΟΠΑ "Διευκρίνιση για την εξέταση Σεπτεμβρίου του μαθήματος Ασφάλειας Πληροφοριακών Συστημάτων"

 
"Στην ερχόμενη εξεταστική Σεπτεμβρίου, εκτός των φοιτητών που δικαιούνται να εξεταστούν ήδη έχοντας προβιβάσιμο βαθμό σε εργασία και εργ. εξέταση του ακαδημαϊκού έτους 2016-2017, θα μπορέσουν να εξεταστούν επιπλέον όσοι επί πτυχίω φοιτητές (δηλαδή όσοι είναι πάνω από 8ο εξάμηνο) πάρουν προβιβάσιμο βαθμό σε νέα εργασία που θα ανακοινωθεί την ερχόμενη Δευτέρα, 3 Ιουλίου.
 
Η εργασία αυτή θα πρέπει να αποσταλεί με email στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. το αργότερο μέχρι 25 Ιουλίου 2017, 09:00 πμ."

 

Υποκατηγορίες